Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gestalt emanet kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin duman sızdırmazlık şenseı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Niyet ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim toplanma noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Alelumum metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kanatlar süresince şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için koltuk plakaları mevcuttur.

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tamamlanmak, Yangın Kapısı Fiyatları projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page